Persoonlijkheid

Wie liegt er?
Persoonlijkheid · 03. februari 2022
Verteld iemand de waarheid of helemaal niemand? Hoe kun je filteren tussen alle informatie en belangrijker: wie geloof je? Dat is wat we bespreekbaar gaan maken in deze blog, want met alle informatie die er om ons heen aanwezig kan het verwarrend zijn. Je weet niet wie je moet geloven of WAT en dat kan van grote invloed zijn op je Spirituele Groei.
Wat als het tegenzit?
Persoonlijkheid · 27. januari 2022
Alles is precies zoals het moet zijn, maar toch voel je je niet helemaal op je plek? Wat is er aan de hand en belangrijker waarom voel je je zo? In deze blog gaan we dit samen bespreken, zodat je een beeld hebt wat er afspeelt. Op deze manier kun je er ook iets mee doen als je er in vastzit.

Is negativiteit slecht?
Persoonlijkheid · 24. januari 2022
Kost het energie om negatief te zijn? Kunnen anderen jouw energie "legen" door negatief te zijn? Goede vragen, want is het belangrijk om op je energie te letten? Laten we er in deze blog induiken!
Hoe wordt je iemand anders?
Persoonlijkheid · 31. oktober 2021
Hoe laat je je Oude Zelf los en begin je een ander leven te Manifesteren? Is dit mogelijk? In deze blog ga ik met je delen waarom het zo moeilijk is om te veranderen en je Oude Zelf los te laten. Ik deel ook de waarheid achter verandering die niemand anders bespreekt.

Het geheim van doorzettingsvermogen
Persoonlijkheid · 26. oktober 2021
Schuilt er een geheim achter doorzettingsvermogen waar jij nog niet van hebt gehoord? Laten we het samen bespreken en ik zal je ermee op weg helpen. Doorzettingsvermogen is niets meer dan de energie hebben om voor je dromen te blijven gaan.
Wat te doen als je vastloopt
Persoonlijkheid · 21. oktober 2021
Iedereen loopt wel eens vast tijdens het manifesteren. Dat is geen geheim. Wat het verschil maakt is wat je doet als je vast zit. Dat is waar je je slag kunt slaan en ook daadwerkelijk verandering kunt creëren in je leven. In deze blog ga ik met je bespreken wat je kunt doen als je vastlooopt en welke stappen je gaan helpen.

Waarom jij het fout doet
Persoonlijkheid · 19. oktober 2021
Doe jij het fout of is het je fout uitgelegd? Heb je het gevoel dat iedereen "iets" weet, maar dat niemand de tijd heeft genomen om het jou uit te leggen? Aan het begin van mijn eigen reis heb ik de tijd genomen om te observeren. Om te kijken hoe mensen bewegen en wat hun algemene fouten waren. Deze informatie gebruik ik dagelijks om mijn doelen te manifesteren. In deze blog leg ik je uit wat er fout gaat.

.