Oude Zelf

Burnout of Burned-out?
Oude Zelf · 14. januari 2022
Heb je het gevoel dat het je allemaal teveel wordt? Waar komt dit gevoel vandaan en hoe kan het zijn dat dit gevoel je tegenhoud om door te gaan? Is het belangrijk om nu op pauze te gaan of is het de bedoeling dat je doorzet? Wat is het verschil? Laten we het bespreekbaar maken.
Anderen leren loslaten
Oude Zelf · 13. januari 2022
"Niet iedereen kan mee", en dat weten de meeste ook. Je kunt op het punt waar je nu staat niet verder groeien als je angst voelt om los te laten. We weten vaak niet op welk pad we zijn beland, maar ergens moeten we leren vertrouwen op onszelf en het Universum. Maar hoe?

Loslaten wat je gelukkig maakt
Oude Zelf · 06. januari 2022
Om jezelf compleet te maken zul je eerst moeten loslaten wie je denkt dat je nu bent. Je kunt deze karakter niet meenemen in een nieuwe "wereld". Je zult dus een ander persoon moeten worden. De Hogere Potentie van wie je nu bent. In deze blog bespreken we dit concept meer en natuurlijk hoe je hiermee start.
De Pijn van je Zielenreis
Oude Zelf · 17. november 2021
Kun je fysieke pijn ervaren wanneer je je Oude Zelf gaat loskoppelen? Dat kan zeker! En er wordt niet vaak genoeg over gesproken. Wanneer je de focus weghaalt van wie je was en gaat bewegen richting wie je wilt zijn zullen er veel emoties omhoog komen. Om tegen deze emoties te bewegen kun je fysieke pijn ervaren. Waarom en wat dit is bespreek ik in de blog.

.