Manifesteren

Jaarlezing 2022
Manifesteren · 22. december 2021
Benieuwd wat 2022 gaat brengen? Laten we het per maand bekijken! Vergeet niet om maandelijks terug te komen en je voor te bereiden op wat er komen gaat. Wil je meer informatie over jouw persoonlijke reis? Vraag een jaarlezing aan tot en met 31 december 2021.
Mijn Manifestaties 2021
Manifesteren · 08. december 2021
Ik ga je vertellen welke doelen ik heb gemanifesteerd in 2021 én wat er allemaal is gebeurt. Schrijf jij al een lijstje voor jezelf met alle doelen die je wil Manifesteren?

Wanneer kom je in beweging
Manifesteren · 14. oktober 2021
Vele klanten hebben hier de grootste strijd met de vraag: wanneer kom je in beweging? Hoe weet je nu of je wel of niet moet bewegen? Leren samenwerken met het Universum kan haar beste uitdagingen hebben en dat is waarom ik de vele lagen ervan bespreek. In deze blog wil ik met je bespreken wat ik met mijn eigen coaching clienten bespreek: het verschil tussen bewegen en stilstaan. Laten we er samen induiken.
Ruimte maken voor je manifestaties
Manifesteren · 12. oktober 2021
Wanneer er genoeg ruimte is gemaakt dan zul je zien dat de Manifestaties vanzelf komen. Nu hoef je niet meer te zoeken, want alles is zoals het moet zijn. De druk valt hierdoor van je af.

.