Leer mij kennen

Leer mij kennen · 17. januari 2020
Iedereen vertelt zichzelf wel eens een leugen. Je vertelt jezelf dat je niet kan zwemmen of dat je geen geld kunt verdienen, maar waar komt deze leugen vandaan? Een van de eerste lessen die ik zelf heb geleerd "in het leven", is dat we onszelf constant leugens vertellen. Niet omdat we twijfelen aan onszelf, maar omdat we niet zeker zijn of onze dromen waar kunnen komen. Ik vertel je mijn verhaal hierover.
Leer mij kennen · 02. augustus 2019
As we start to move forward on our dreams we can feel overwhelmed. Everything is going the way we want it and the people are responding how we always dreamt off but now we start to feel this emotion of panic. Not sure what to do or who to ask?

Leer mij kennen · 19. juli 2019
Where do you begin and with which steps do you start? A Spiritual Journey is sacred but not impossible. Let's dive into how you can get started!