Ruimte maken voor je Manifestaties

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 19:32

Vrouwen vragen zich dagelijks af waar hun Manifestaties blijven. Logisch, ergens diep in je weet je dat er meer mogelijk is dan dat je nu ziet. Maar, misschien is het je nog niet gelukt om wat je wilt ook werkelijkheid te zien worden. Op zo'n manier samenwerken met het Universum dat je niet meer hoeft te duwen.

Nog geen 3 jaar geleden was ik zelf ook aan het duwen. Ik bleef mijn leven vasthouden op een manier waarin ik hoopte dat mijn dromen zich zouden manifesteren. Ergens diep in mezelf hoopte ik dat ik gered zou worden door iemand of iets.

Dit zorgde ervoor dat elke beslissing die ik nam altijd vanuit schaarsheid plaatsvond. Ik was niet vrij, maar juist een verslaafde aan wie ik was. Een van de eerste principes die je leert in de cursus Next Level stappenplan is dat je niet als je Oude Zelf mee kunt naar een Nieuwe toekomst.

Je kunt geen beslissingen blijven maken vanuit wie je nu bent, want alles wat je om je heen ziet, is vanuit wie je bent. Kijk om je heen en zie alles wat je hebt gemanifesteerd (ook wat je niet leuk vindt). Dit is vanuit wie je nu bent op dit moment. 

Zie van daar ook direct de potentie van meer. Als je zoveel kan manifesteren en er niet eens bewust van bent; wat zou er dan nog meer mogelijk zijn als je je bewuster zou opstellen? Deze vraag stelde ik mezelf nog geen 2 jaar geleden, omdat ik uit de chaos wilde die ik om me heen had gemanifesteerd.

Ik wilde niet meer afhankelijk zijn van het idee dat ik niet kon krijgen waar ik naar verlangde, omdat ik niet zeker was van mezelf. Ik wilde de controle terug pakken over wie ik was, hoe ik reageerde in het leven en belangrijkste wat ik zou bereiken in mijn leven. 

Om dit voor jezelf te kunnen bereiken moet je ruimte maken voor datgene wat je wilt manifesteren om in je leven te komen. Je kunt niet meer manifesteren als je geen ruimte hebt voor meer om door te komen. 

En dus wordt het mega-interessant om te realiseren dat wanneer je de deuren opent tot het Universum dat er ineens van alles kan gebeuren in je leven. Nu stap je aan de kant en ben je niet meer van plan om in de weg te staan. Als je leert manifesteren vanuit je Nieuwe Ik (via overgave en verbinding) dan is het niet meer nodig om controle vast te houden.

Je vertrouwt erop dat alles wat je nodig hebt onderweg is en het enige wat je hoeft te doen is ruimte maken. Ruimte in je fysieke omgeving, ruimte in je emoties en ruimte in je hart. Hoe kun je liefde toelaten in je leven als je niet van jezelf kunt houden?

Op welke manier ga je je kledingkast vullen als je het nooit opruimt? Je fysieke omgeving opruimen geeft direct rust en kan ik ook echt als aanrader meegeven als je in de weerstand staat. Op zo'n moment kun je aanpakken, fysiek, wat je in de weg staat. Nu heb je het gevoel dat je de controle weer terug hebt. 

Controle kan zeker weten goed zijn en je de juiste begeleiding geven als je er open voor staat. Emotionele ruimte maak je door bewuster te worden van wie je bent en hoe je reageert. Zou je Nieuwe Zelf ook reageren vanuit het Oude geloof systeem? Of zou ze openstaan voor wat er op haar af wilt komen. 

Dit is wanneer dat voorbeeld van liefde weer terug komt. Hoe kan de emotie van geluk in je leven omhoog komen als de focus constant ligt naar de emotie van verdriet? Wanneer je zoekt naar een rode auto dan zie je de blauwe auto niet. En dus zie je niet dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen maar die eeuwige rode auto.

Wil je binnen een korte tijd doelen gaan manifesteren vraag jezelf eerst af "maak ik wel ruimte voor mijn manifestaties om door te komen"? Is het antwoord nee? Dan weet je waarmee je aan de slag kunt. Is het antwoord ja... dan weten we dat er je mag loslaten. 

Wat is de volgende stap?

Laat een reactie achter. Wat betekent deze informatie voor jou. Heb je wel eens je kast volledig leeggeruimd en hoe voelde je je toen het eenmaal klaar was?

Ik wil je uitnodigen om een persoonlijke boodschap van het Universum aan te vragen via een SnailMail. Hierin schrijf ik persoonlijk voor jou een boodschap vanuit je Lichtteam of van je Engelen. Lees meer over de SnailMail en vraag haar direct aan via hier.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.