15. oktober 2019
Niet altijd even makkelijk om geld aan jezelf uit te geven, maar als je naar een groot geld doel werkt is het belangrijk dat je jezelf vrijheid geeft. Als je alleen maar moet werken om te werken werkt dit juist niet. Je wil juist het gevoel hebben dat je controle hebt over geld.

14. oktober 2019
Hoe kun je in een korte tijd genoeg geld bij elkaar manifesteren zodat je een doel snel kunt behalen. Dit was mijn vraag zes weken geleden toen de auto werd weggesleept. Hoewel het nu geen realiteit meer lijkt kan het soms zwaar vallen als je tegen een berg aankijkt, maar ook deze les heb ik omarmd en aanvaard. Ontdek wat ik heb gedaan om E 1600 te manifesteren in vier weken tijd.

02. oktober 2019
Hoe begin je met sparen als je nog nooit hebt gespaard? Waar kom je de moeilijke stukken tegen en hoe zet je door? Belangrijke vragen met duidelijke antwoorden in de blog. Laat een comment achter en laat me weten hoe jij gaat beginnen.

23. september 2019
Elke keer weer als je wil opgeven zul je moeten komen opdagen voor jezelf. Er zal niemand zijn die je constant verteld wat je moet doen en wat er bij je past. Dit moet van binnen in jezelf naar buiten komen. Lees in deze blog hoe je met drie simpele stappen aan deze reis begint.

20. september 2019
Voor iedereen betekent vrijheid iets anders. Wat betekent het voor jou? Heb je soms het gevoel dat je overspoeld word door het idee waardoor er geen overzicht meer is? Laten we duiken in deze blog en dus ook in de gedachte dat alles mogelijk is!

19. september 2019
Zodra je de stappen begint te nemen naar je droomleven zul je een shift voelen binnen in jezelf. Dit zal je helpen om te zien dat je dromen werkelijkheid kunnen worden en dus kun je het loslaten.

17. september 2019
Je zult niet altijd zin hebben om te werken aan je doelen. De waarheid is dat relaxen, hangen en eten veel leuker is dan opstaan en iets doen voor jezelf. Het is al makkelijk om makkelijk te zijn, maar maakt dat het leven ook mooier?

16. september 2019
Ben je soms wel eens zo boos dat je niet genoeg hebt dat je wil opgeven? Ik ontdekte ik mezelf dat ik boos ben dat ik niet genoeg heb terwijl ik zo veel andere dingen wel genoeg heb. Dus wat is er dan echt aan de hand?

28. augustus 2019
Weet je het verschil tussen weerstand en overgave? Soms heb je het gevoel dat je moet bewegen, maar is dit juist je weerstand. Aan de andere kant kan het heel goed zijn dat je moet stil staan, maar je durft niet. Wat is er toch aan de hand?

27. augustus 2019
Maak jij gebruik van uitstel gedrag door jezelf redenen te geven om niet te doen wat je wel wilt? Dit is een van de grootste redenen waarom je niet je doelen bereikt omdat je jezelf aan het overtuigen bent dat je "niets hoeft te doen", terwijl je weet dat dit juist de magie is die je dromen doen uitkomen.

Meer weergeven