de Waarheid achter de Wet van Aantrekking
Wet van Aantrekking · 21. januari 2021
Wat is de waarheid achter de Wet van Aantrekking? De Wet van Aantrekking wordt vaak verward, omdat iedereen denkt dat deze wet "alles" gaat regelen. Maar er schuilt nog zoveel meer achter en in deze video leggen we de basis.
Positieve en Negatieve Chaos
Manifesteren · 28. oktober 2020
Is chaos perse negatief? Of wilt chaos juist iets vertellen? Dat is wat we in deze video gaan bespreken. Er is iets als positieve en negatieve chaos. Belangrijk om te ontdekken is, in welke chaos jij je bevindt. Soms vertel je jezelf dat je niet goed zit, maar zit je juist waar je hoort te zitten!
Samen-werken met het Universum
Universum · 11. juni 2020
Samen-werken met het Universum, is mega-bijzonder, omdat je nu niet alles alleen hoeft te doen. Je wordt op elk vlak ondersteund tijdens je Spirituele Groei en reis en dat voelt fijn! Hoe vaak heb jij je afgevraagd of je je doelen wel gaat behalen? Haal de bevestiging uit het Universum.
Wet van Aantrekking vs Manifesteren
Wet van Aantrekking · 22. mei 2020
Is er een duidelijk verschil tussen de Wet van Aantrekking en manifesteren? En als er een groot verschil tussen zou zitten wat zou dan het verschil zijn? Dat gaan we samen bespreken in deze video. Het leuke is dat je er ook beide mee kunt samenwerken en ook beide naar je doelen kunt laten werken, zodat ze zonder moeite manifesteren :).
3 stappen en écht manifesteren
Manifesteren · 11. mei 2020
Oke, wat is het dan wél! Ik vind het altijd zo frustrerend om te lezen dat iemand iets gaat uitleggen en er vervolgens nog niets mee doet. In deze video geef ik je de 3 stappen die je gaan helpen om écht te manifesteren. Als je de kennis erom heen hebt dan kan het gewoon echt niet mis gaan.
Basis van Manifesteren
Manifesteren · 08. mei 2020
Oke, ik had in de vorige blog al beloofd dat dit de basis was, maar nu gaan we echt terug naar been en merg. Is er nog een stap die je hebt overgeslagen waardoor je doelen zich niet manifesteren? Laten we er samen naar gaan kijken!
Wat is trauma
Energiewerk · 05. mei 2020
Trauma is een moment die in je leven is gebeurd die zo'n impact heeft gemaakt dat het een emotie heeft gekregen. Als je vanuit deze emotie blijft handelen dan blijf je vastzitten in een oud verhaal. Hoe moeilijk het is ook is om voorbij dit verhaal te gaan, dit is het moment dat je moet beslissen dat het verleden geen invloed meer heeft op wie jij bent en wat jou gelukkig maakt. Laten we samen duiken in trauma!
Frequentie van Manifesteren
Manifesteren · 03. februari 2019
Maak jezelf gelijk aan de energie van manifesteren en leer de frequentie.