Wat als het tegenzit?
Persoonlijkheid · 27. januari 2022
Alles is precies zoals het moet zijn, maar toch voel je je niet helemaal op je plek? Wat is er aan de hand en belangrijker waarom voel je je zo? In deze blog gaan we dit samen bespreken, zodat je een beeld hebt wat er afspeelt. Op deze manier kun je er ook iets mee doen als je er in vastzit.
Is negativiteit slecht?
Persoonlijkheid · 24. januari 2022
Kost het energie om negatief te zijn? Kunnen anderen jouw energie "legen" door negatief te zijn? Goede vragen, want is het belangrijk om op je energie te letten? Laten we er in deze blog induiken!

Wat is Universele energie?
Spiritualiteit · 20. januari 2022
We weten inmiddels dat we meer zijn dan alleen maar mens. Er is ook energie om ons heen aanwezig. Iedereen vóelt dat ze gelijk staan aan deze energie, maar maken toch verbinding met wat ze niet willen. Waarom is dat? Als je leert tappen in Universele energie zal het steeds duidelijk worden dat je tapt in schaarsheid. In verbinding is er namelijk zoveel meer mogelijk. Laten we het samen bespreken.
Wat is een Quantum Leap?
Persoonlijke ontwikkeling · 19. januari 2022
Ik weet zeker dat je wel eens van een Quantum Leap hebt gehoord. Misschien vraag je je af hoe je een grotere sprong kunt maken in je leven. Te lang laten tegenhouden om je doelen werkelijkheid te maken en heb je nu het gevoel dat je achterloopt? Een Quantum Leap helpt je onderweg en in deze blog leg ik je uit wat het is en hoe het werkt.

Samenwerken met de Maan
Spiritualiteit · 18. januari 2022
Er zijn verschillende Spirituele Hulpstukken waar je mee kunt samenwerken. De Maan kan je helpen zien waar je jezelf tegenhoudt om je doelen te Manifesteren. De Maan laat het energetische stukken zien die je niet ziet. Dat is waarom het zo interessant is, om samen te werken met de Volle Maan. Nu zie je wat er onbewust afspeelt.
Overspoeld door Universele energie?
Persoonlijke ontwikkeling · 17. januari 2022
Overspoeld de omringende energie je wel eens? Dat je geen idee hebt wat er aan de hand is, maar je voelt dat er verandering op komst is? Waarom is dat en wat kunnen we eraan doen? Laten we het samen bespreken!

Burnout of Burned-out?
Oude Zelf · 14. januari 2022
Heb je het gevoel dat het je allemaal teveel wordt? Waar komt dit gevoel vandaan en hoe kan het zijn dat dit gevoel je tegenhoud om door te gaan? Is het belangrijk om nu op pauze te gaan of is het de bedoeling dat je doorzet? Wat is het verschil? Laten we het bespreekbaar maken.
Anderen leren loslaten
Oude Zelf · 13. januari 2022
"Niet iedereen kan mee", en dat weten de meeste ook. Je kunt op het punt waar je nu staat niet verder groeien als je angst voelt om los te laten. We weten vaak niet op welk pad we zijn beland, maar ergens moeten we leren vertrouwen op onszelf en het Universum. Maar hoe?

Prioriteiten leren stellen
Persoonlijke ontwikkeling · 10. januari 2022
Heb je duidelijk voor jezelf wat je moet doen om je doelen werkelijkheid te maken? Of ben je vooral bezig met bezig zijn en voel je je gefrustreerd, omdat je je doleen geen werkelijkheid ziet worden? Misschien is dit de juiste tijd om je perspectief te schuiven.
Loslaten wat je gelukkig maakt
Oude Zelf · 06. januari 2022
Om jezelf compleet te maken zul je eerst moeten loslaten wie je denkt dat je nu bent. Je kunt deze karakter niet meenemen in een nieuwe "wereld". Je zult dus een ander persoon moeten worden. De Hogere Potentie van wie je nu bent. In deze blog bespreken we dit concept meer en natuurlijk hoe je hiermee start.

Meer weergeven

.