Wat hebben we eigenlijk nodig?
Angst en Twijfel · 18. april 2022
Hoe vaak willen we niet onze intenties opschrijven, maar komen we er later op terug. Het voelt nooit goed om doelen te schrijven, want het prikkelt teveel. Maar wat moeten we dan wel doen? Waar willen we dan wel aan werken? Wat hebben we nodig? Laten we dat samen bespreken in deze blog.
De lelijke kant van Spiritualiteit
Spiritualiteit · 28. februari 2022
Spiritualiteit kan afgespiegeld worden als reis waarin je alleen door licht heen beweegt. Maar, er komt ook schaduwwerk bij kijken. Dat is kijken naar je eigen schaduw en zien waar je sabotages liggen.

de Waarheid
Persoonlijke ontwikkeling · 28. februari 2022
Er is een waarheid en er is de waarheid. Hoe kun je weten welke waarheid je volgt? Wanneer je je gaat ontwikkelen zul je ontdekken dat er veel stemmen zijn die spreken. In deze blog help ik je filteren welke stem wél de waarheid spreekt.
Waarom frustreert de reis je?
Persoonlijke ontwikkeling · 11. februari 2022
Als je aan je doelen begint te werken dan voel je je gemotiveerd. Je hebt het gevoel dat je alles aan kan, maar vaak ergens onderweg (zeker als de blokkades komen) verlies je motivatie. Je weet niet zeker of je wel door wil gaan en nu weet je niet zeker of je wel goed op weg bent. Je voelt je gefrustreerd. Wat is de reden dat dit zo vaak gebeurd?

Hoe ik me voel
Spiritualiteit · 09. februari 2022
Hoe voel ik me? Waar ga ik doorheen? In deze blog ga ik dieper in op wat ik meemaak ondertussen dat we door de 2-2 portaal bewegen. Ben je benieuwd wat er om ons heen afspeelt en kun je je erin vinden? Laten we het bespreekbaar maken.
Wie liegt er?
Persoonlijkheid · 03. februari 2022
Verteld iemand de waarheid of helemaal niemand? Hoe kun je filteren tussen alle informatie en belangrijker: wie geloof je? Dat is wat we bespreekbaar gaan maken in deze blog, want met alle informatie die er om ons heen aanwezig kan het verwarrend zijn. Je weet niet wie je moet geloven of WAT en dat kan van grote invloed zijn op je Spirituele Groei.

Het I AM-concept
Spiritualiteit · 29. januari 2022
Hoe kun je zijn? Jezelf op zo'n manier ontkoppelen dat je in staat bent om alle verlangens los te laten. Niets moet meer en nu ben je onderweg naar het zijn. Als je vrij bent van verlangen ben je ook in staat om de druk van jezelf af te halen. Je hoeft niets meer en de prestatie druk valt van je af.
Wat als het tegenzit?
Persoonlijkheid · 27. januari 2022
Alles is precies zoals het moet zijn, maar toch voel je je niet helemaal op je plek? Wat is er aan de hand en belangrijker waarom voel je je zo? In deze blog gaan we dit samen bespreken, zodat je een beeld hebt wat er afspeelt. Op deze manier kun je er ook iets mee doen als je er in vastzit.

Is negativiteit slecht?
Persoonlijkheid · 24. januari 2022
Kost het energie om negatief te zijn? Kunnen anderen jouw energie "legen" door negatief te zijn? Goede vragen, want is het belangrijk om op je energie te letten? Laten we er in deze blog induiken!
Wat is Universele energie?
Spiritualiteit · 20. januari 2022
We weten inmiddels dat we meer zijn dan alleen maar mens. Er is ook energie om ons heen aanwezig. Iedereen vóelt dat ze gelijk staan aan deze energie, maar maken toch verbinding met wat ze niet willen. Waarom is dat? Als je leert tappen in Universele energie zal het steeds duidelijk worden dat je tapt in schaarsheid. In verbinding is er namelijk zoveel meer mogelijk. Laten we het samen bespreken.

Meer weergeven

.