Waarom jij het fout doet
Persoonlijkheid · 19. oktober 2021
Doe jij het fout of is het je fout uitgelegd? Heb je het gevoel dat iedereen "iets" weet, maar dat niemand de tijd heeft genomen om het jou uit te leggen? Aan het begin van mijn eigen reis heb ik de tijd genomen om te observeren. Om te kijken hoe mensen bewegen en wat hun algemene fouten waren. Deze informatie gebruik ik dagelijks om mijn doelen te manifesteren. In deze blog leg ik je uit wat er fout gaat.
Spirituele hulpstukken gebruiken tijdens de reis
Spiritualiteit · 15. oktober 2021
Spirituele hulpstukken, zoals steentjes, Orakelkaarten, Salie en wierook om een paar te noemen, hebben mij geholpen om mijn groei te versnellen. Doordat ik de hulpstukken gebruikte was het voor mij mogelijk om de focus te leggen op andere stukken die aandacht nodig hadden. Nu ga ik met jou bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen en waarom dat belangrijk is om te weten.

Wanneer kom je in beweging
Manifesteren · 14. oktober 2021
Vele klanten hebben hier de grootste strijd met de vraag: wanneer kom je in beweging? Hoe weet je nu of je wel of niet moet bewegen? Leren samenwerken met het Universum kan haar beste uitdagingen hebben en dat is waarom ik de vele lagen ervan bespreek. In deze blog wil ik met je bespreken wat ik met mijn eigen coaching clienten bespreek: het verschil tussen bewegen en stilstaan. Laten we er samen induiken.
Ruimte maken voor je manifestaties
Manifesteren · 12. oktober 2021
Wanneer er genoeg ruimte is gemaakt dan zul je zien dat de Manifestaties vanzelf komen. Nu hoef je niet meer te zoeken, want alles is zoals het moet zijn. De druk valt hierdoor van je af.