Spiri school · 15. juni 2020
Hoe begint de Spirituele Groei en wat betekent het als je gaat groeien. In deze les leggen we de basis, zodat we van hieruit kunnen gaan opbouwen.
Leer mij kennen · 17. januari 2020
Iedereen vertelt zichzelf wel eens een leugen. Je vertelt jezelf dat je niet kan zwemmen of dat je geen geld kunt verdienen, maar waar komt deze leugen vandaan? Een van de eerste lessen die ik zelf heb geleerd "in het leven", is dat we onszelf constant leugens vertellen. Niet omdat we twijfelen aan onszelf, maar omdat we niet zeker zijn of onze dromen waar kunnen komen. Ik vertel je mijn verhaal hierover.

Geld energie · 15. oktober 2019
Niet altijd even makkelijk om geld aan jezelf uit te geven, maar als je naar een groot geld doel werkt is het belangrijk dat je jezelf vrijheid geeft. Als je alleen maar moet werken om te werken werkt dit juist niet. Je wil juist het gevoel hebben dat je controle hebt over geld.
Geld energie · 14. oktober 2019
Hoe kun je in een korte tijd genoeg geld bij elkaar manifesteren zodat je een doel snel kunt behalen. Dit was mijn vraag zes weken geleden toen de auto werd weggesleept. Hoewel het nu geen realiteit meer lijkt kan het soms zwaar vallen als je tegen een berg aankijkt, maar ook deze les heb ik omarmd en aanvaard. Ontdek wat ik heb gedaan om E 1600 te manifesteren in vier weken tijd.

Geld energie · 02. oktober 2019
Hoe begin je met sparen als je nog nooit hebt gespaard? Waar kom je de moeilijke stukken tegen en hoe zet je door? Belangrijke vragen met duidelijke antwoorden in de blog. Laat een comment achter en laat me weten hoe jij gaat beginnen.
Zelfliefde · 23. september 2019
Elke keer weer als je wil opgeven zul je moeten komen opdagen voor jezelf. Er zal niemand zijn die je constant verteld wat je moet doen en wat er bij je past. Dit moet van binnen in jezelf naar buiten komen. Lees in deze blog hoe je met drie simpele stappen aan deze reis begint.

Geld energie · 20. september 2019
Voor iedereen betekent vrijheid iets anders. Wat betekent het voor jou? Heb je soms het gevoel dat je overspoeld word door het idee waardoor er geen overzicht meer is? Laten we duiken in deze blog en dus ook in de gedachte dat alles mogelijk is!
Energie werk · 19. september 2019
Zodra je de stappen begint te nemen naar je droomleven zul je een shift voelen binnen in jezelf. Dit zal je helpen om te zien dat je dromen werkelijkheid kunnen worden en dus kun je het loslaten.

Weerstand · 17. september 2019
Je zult niet altijd zin hebben om te werken aan je doelen. De waarheid is dat relaxen, hangen en eten veel leuker is dan opstaan en iets doen voor jezelf. Het is al makkelijk om makkelijk te zijn, maar maakt dat het leven ook mooier?
Geld energie · 16. september 2019
Ben je soms wel eens zo boos dat je niet genoeg hebt dat je wil opgeven? Ik ontdekte ik mezelf dat ik boos ben dat ik niet genoeg heb terwijl ik zo veel andere dingen wel genoeg heb. Dus wat is er dan echt aan de hand?

Meer weergeven