· 

Basis van Manifesteren

Hoe begin je met manifesteren?

 

Hoe kun je iets je eigen maken als je niet weet wat de basis stappen zijn om mee te beginnen.

 

In deze video ga ik je op weg helpen door samen met je de basis van manifesteren door te nemen.

 

Dit geeft je de houvast die je nodig zult hebben ondertussen dat je door het Manifestatie Proces aan het heen bewegen bent.

 

Wees geduldig met jezelf als je begint met manifesteren, want het begint met kleine doelen. De grotere doelen vallen pas op hun plek als je meer houvast hebt in wie je bent en wat belangrijk is. Geduld, is een schone zaak Manifesta.

 

Manifesteer de basis en zie de rest vanzelf gaan.

Dit is wat we samen gaan bespreken:

- Duik in de Wet van Aantrekking.

- Weet wat uitgelijnde stappen zijn.

- Altijd doorzetten tot je op stop wordt gezet.

 

Hoe moet je nu doorzetten als het altijd voelt alsof alles tegenzit? Goede vraag! Dit is waarom intentie zo belangrijk is. Waarom wil je de dingen die je wilt?


Waar ga je hierin verschil maken? Als je merkt dat je snel opgeeft dan is dit niet omdat je niet goed genoeg bent. Het is omdat je niet duidelijk hebt voor jezelf waar je naartoe aan het bewegen bent. Dit brengt frustratie met zich mee, want je hebt geen idee of je doelen wel onderweg zijn.

 

Hier is waar de meeste vrouwen dus mis-gelijnde stappen gaan nemen. Lees hier meer over uitgelijnde stappen

 

Maar wat is dan wel de oplossing?

Schrijf voor jezelf op welke doelen je echt wilt manifesteren en belangrijker schrijf erachter waarom! Wat voor verschil gaat dit doel maken in je leven? Als je dit doel manifesteert wat gaat het betekenen voor de mensen in je leven? En waarom!

 

Deel in de comments welk inzicht je hebt gekregen en wat jouw waarom is. Ik vind het super tof vinden om met je mee te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0