Apprentice-ship.

Samen met het Universum bewegen.

Je hoeft niets alleen te doen. Het Universum staat met grote bewondering voor je klaar. Bewegen vanuit verbinding betekent bewegen naar je Hoogste Potentie. Deze unieke manier van "next level" coaching helpt je om vanuit je eigen gevoel te bewegen. De uitgelijnde stappen worden aangeboden zodat je doelen gaat manifesteren, terwijl je ontwaakt en het overzicht krijgt.

Footsteps in the sand.

Ken je dat versje "footsteps in the sand"? Waarin God uitlegt dat hij altijd aanwezig is geweest, terwijl je dacht dat je er alleen voor stond? Dat is hoe ik mijn Spirituele Reis ervaren heb. Het gevoel dat ik er alleen voor stond, terwijl het Universum er voor me was. Ze hebben mij geholpen om doelen te manifesteren, verlangens om te zetten en mijn verbinding te verdiepen. Vanuit deze intentie wil ik andere vrouwen helpen om hun doelen te manifesteren.

12 weken coaching traject.

- Elke twee weken een sessie van 60 minuten met mij en mijn Lichtteam.
Je doelen bespreken, uitgelijnde stappen ontvangen, weerstand duidelijk krijgen en in beweging komen. Deze sessies zijn niet voor degene die geen verandering willen. Je bent echt in beweging en bewust aan het groeien in je Hoogste Potentie. Gerichte uitgelijnde stappen zetten en toelaten dat je doelen zich manifesteren. Met focus bewegen, niet rennen en druk bezig zijn met niets.

 

Lees hier goed: je leert bewegen vanuit verbinding. Niet bezig te zijn, zodat je bezig bent. Uitgelijnde stappen ontvangen betekent niet dat je actiestappen krijgt, maar het zijn stappen die je sneller naar je doel brengen.

 

Uitgelijnde stappen waarmee je je doelen gaat manifesteren. 
Voordat we ons gesprek afsluiten heb je tastbare stappen die je kunt nemen en waar je mee aan de slag kunt. Als er tijdens de sessie nieuwe doelen worden besproken, sluiten de uitgelijnde stappen hierop aan.

 

{ uitgelijnde stappen } zijn stappen die direct vanuit het Universum doorkomen en je helpen je doelen te manifesteren.

 

- Ik stuur binnen 48 uur de opname van je sessie met een getypt verslag. 

Tijdens onze 12 weken samenwerking krijg je volledige ondersteuning per e-mail of Messenger om vragen te stellen. 

 

- Met verfijnde Manifestatie oefeningen laat ik je zien hoe je je vooruitgang kunt meten. 

 

- Je Spirituele Groei naar een nieuw niveau brengen door aan de slag te gaan met je Ochtendpraktijk. Hierin leer ik je hoe jij je verbinding met het Universum kunt verdiepen, zodat je niet alleen energie in motie zet, maar het ook kunt behouden. Op deze manier word je zelfstandig en leer je vertrouwen op je eigen gevoel. 

 

- Een persoonlijk welkomst cadeau die aansluit op wie jij bent.

 

** verlenging van je pakket, is mogelijk en wordt besproken in je een-na-laatste sessie.
- Verlenging met 6 sessies, is €921.
- Verlenging met 12 sessies, is €1803. 
Beide worden als geheel afgenomen en opgenomen na het afnemen van het eerste pakket.

Apprenticeship

Het is ook mogelijk om de apprentice ship in termijnen te betalen. 

Apprentice Elise Severino

€ 1.022,08

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg

"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique