Apprentice-ship.

Samen met het Universum bewegen.

Wanneer je kiest voor samenwerking valt de druk van je af. Niets MOET meer, maar alles mag zijn. In deze ruimte van ZIJN ontdek je dat de doelen waar je naar verlangd werkelijkheid kunnen worden. Maar hoe maken we je doelen tastbaar en op welke manier blijf je vertrouwen dat het mogelijk is? Door je verbinding, communicatie en vertrouwen te vergroten met het Universum. Je hoeft dit niet alleen te doen, want nu heb je hulp, ondersteuning en motivatie om eindelijk de drempel over te gaan. 

Footsteps in the sand.

Ken je dat versje van "footsteps in the sand"? Waarin God uitlegt dat hij altijd aanwezig is geweest, terwijl je dacht dat je er alleen voor stond? Dat is hoe ik mijn Spirituele Reis heb ervaren. Altijd het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, terwijl het Universum er altijd voor me is geweest. Deze energie heeft me geholpen om doelen te manifesteren, verlangens om te zetten naar zegens en mijn verbinding te verdiepen.

12 weken coaching traject.

- 6 Coaching sessies van 60 minuten.
Je doelen bespreken, antwoord geven op waarom je doelen niet manifesteren en je krijgt uitleg over welk verhaal zich blijft afspelen. Zodra je begint te spreken over je doelen zie ik de patronen en cyclussen waarin je vastloopt. Ondertussen stuurt mijn Lichtteam boodschappen, filmpjes en antwoorden. Deze energie vertaal ik, zodat het voor jou duidelijk is wat er gaande is momenteel. De kennis hierover helpt je om toekomstige negatieve patronen te voorkomen. Elke. Keer. Weer.

 

- 3 Uitgelijnde stappen waarmee je je doelen gaat manifesteren. 
Voordat we ons gesprek afsluiten heb je drie tastbare actiestappen waar je mee aan de slag kunt. Als er tijdens de sessie nieuwe doelen worden besproken dan sluiten de uitgelijnde stappen hierop aan.

 

- Ik stuur binnen 48 uur de opname van je sessies met een getypt verslag. 

Tijdens onze 12 weken samenwerking krijg je de kans om te e-mailen of berichten en vragen te stellen. Mocht je vastlopen in een uitgelijnde stap dan kun je hier om hulp vragen. Je ontvangt de ondersteuning die je kunt verwachten van het Universum.

 

- Je Spirituele Groei naar een nieuw niveau brengen door aan de slag te gaan met je Praktijk. Hierin leer ik je hoe je je verbinding met het Universum kunt verdiepen, zodat je niet alleen energie in motie zet, maar het ook kunt behouden. Op deze manier wordt je zelfstandig en leer je vertrouwen op je eigen gevoel. Vragen over je Spirituele groei of ervaringen kunnen door je persoonlijke begeleiding gevraagd worden. Hierdoor hoef je niet alleen door de groei heen.

 

- Eerste keer samenwerking? Dan krijg je een Persoonlijkheid en Verbinding-verslag. Dit is een PDF die ik voor je schrijf waarin je informatie vindt over je persoonlijkheid, invloeden van de Maan, planeten en Zon én je ontdekt meer over je levensdoel. Deze PDF beslaat 20-25 pagina's en kan de rest van je reis gebruikt worden. 

- Tweede of derde keer samenwerking? Je krijgt per samenwerking een andere meting van je energie. Op deze manier versnel je je Spirituele Groei per samenwerking. Hier voel ik zelf op in wat je nodig hebt en of je iets nodig hebt.

Apprenticeship

Het is ook mogelijk om de apprentice ship in 2-3 termijnen te betalen. 

Apprentice Elise Severino

€ 877,00

 "Lieve Elise, ik vind het heerlijk om 1 op 1 met je te werken. Ik heb met je gewerkt tijdens sessies, reizen en het is geweldig! Je hebt een geweldige neus om te herkennen wat mijn weerstand is en wat ik nodig heb zodat ik weer vooruit kan. 

 

Hiernaast weet je te herkennen waar ik vastloop en wat ik het meeste nodig heb! Dank je wel dat je me de inzichten hebt gegeven, ik ben zo dankbaar voor je! Je bent geweldig en speciaal" @rikahogenberg


"Net wanneer ik niet zeker wist of ik door zou gaan met mijn bedrijf komt Elise aan en helpt ze mij, niet alleen om alles te organiseren in mijn leven, maar belangrijkste om mijn mindset weer de juiste richting op te krijgen. Ze heeft echt een "gevoel" voor écht horen en het herkennen wat iemand tegenhoudt.

 

Ze heeft me super begeleidt en ik heb mijn geluk weer teruggevonden en klaar voor om mijn doel weer te behalen. Ik kan haar niet genoeg bedanken!" @kyokiboutique