· 

3 stappen en écht manifesteren

Hoe doen we het nu echt?

Ik vind niets irritanters dan dat iemand zegt dat ze iets gaan uitleggen en vervolgens aan het einde nog niet hebben wat ik nodig heb. 

 

Ben je al bekend met de Wet van Aantrekking, bewust aan jezelf gewerkt en bewust van jezelf, maar lukt het je niet om de laatste puzzelstukjes bij elkaar te zetten?

 

Meid, I've got you! Bekijk deze video waarin ik de basis en dus de fundering van manifesteren uitleg.

 

Ik leg je in drie duidelijke stappen uit die je gaan helpen om elke keer weer de beste resultaten te krijgen. 

 

De basis van een ander leven.

Dit is wat we samen gaan bespreken:

- Duidelijke vragen kunnen stellen.

- Uitgelijnde stappen.

- Geloven dat het mogelijk is.

 

Wil je aan de slag met uitgelijnde stappen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Uitgelijnde stappen zijn stappen die direct doorkomen vanuit het Universum. Lees hier volledige uitleg erover.

 

Een leuke oefening om je uitgelijnde stappen te ontdekken is:
Schrijf voor jezelf uit welke 10 doelen je graag zou willen behalen. Ze mogen zo groot of klein zijn als je wilt.

 

Vervolgens ga je prioriteiten stellen. Welk doelen is écht belangrijk en welk doel heb je stiekem opgeschreven, omdat je denkt dat "als het anderen gelukkig maakt dan moet het voor mij ook zo werken"? Streep deze weg.

 

Je blijft dan met ongeveer 3-4 doelen over die je echt werkelijkheid wilt maken. Schrijf per doel 1-3 stappen op die je moet nemen om dit doel te kunnen manifesteren. 

Niet opschrijven wat er moet gebeuren. Dat is niet aan jou. Schrijf op wat je gaat doen om dit doel werkelijkheid te maken. Bv. ik wil nieuwe schoenen. Wat moet hiervoor gebeuren? Dan moet je je schoenen gaan opruimen, zodat je kunt bepalen welke schoenen je nodig hebt.

 

Kijk naar alle stappen en je doelen, bepaal met welk doel je VANDAAG kunt beginnen en welke stap je NU kunt nemen om dit doel te manifesteren. Met kleine doelen beginnen is niets mis!! Dit wordt zwaar onderschat. 

 

 

Deel in de comments hieronder welk inzicht je hebt gekregen en welke stappen je gaat nemen. Ik vind het super tof vinden om met je mee te lezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0