· 

Waarom jij het fout doet

Tegen de tijd dat je 3x hebt geprobeerd om je doelen te manifesteren knapt er iets in je. Je hebt het gevoel dat je wilt opgeven, want alles wat je uit je goede hart hebt geprobeerd heeft steeds niet gewerkt.

 

Heb je gelijk? Klopt het dat je moet opgeven, omdat je iets fout doet? Dat is wat ik met je wil bespreken. In het begin (nog geen twee jaar geleden) dat ik bewust ging manifesteren ontdekte ik dat ik mezelf vaak afleidde. Ik was teveel bezig met wat er om me heen gebeurde en niet genoeg met wat er intern gebeurde.

 

Hoewel ik in de tussentijd duidelijke grenzen heb leren aangeven en mijn energie niet te veel weggaf, had ik niet door dat ik dit intern en extern niet deed. Zo was ik wel bewust bezig met het begrijpen hoe het Manifestatie Proces werkte, maar deed ik er niets aan om de kennis die aanwezig was binnenin mezelf te gebruiken.

 

Ik was constant op zoek naar informatie buiten mezelf om te ontdekken wat IK fout deed. Ik las boeken, keek naar video's, luisterde naar anderen en probeerde mezelf te motiveren om door te gaan. Maar ik bleef tegen dezelfde stukken aanlopen en ik kon de drempel niet over om mijn doelen daadwerkelijk te manifesteren. 

 

"Iets" moest anders, maar wat? Vroeg ik mezelf dagelijks af. Tot ik weer bij nul moest beginnen en besloot om mijn tijd te nemen. Ik liet me nergens meer inpraten en besloot om, net als aan het begin van mijn Spirituele Groei, mijn verbinding met mezelf te versterken. Net als toen ik mijn gaves aan het ontdekken was geloofde ik ook alles en iedereen om me heen. Ik vertrouwde niet op mezelf dat ik wist wat ik deed.


Tot ik te afhankelijk werd van anderen voor dingen die MIJ overkwamen en ik erachter kwam dat ik mezelf de sleutels tot healing en energiewerk kon geven. Nu stond ik op hetzelfde punt, maar dan met het begrijpen van manifesteren. Het begrijpen hoe je samenwerkt met het Universum en waarom het zo belangrijk, al deze tijd, was geweest om verbinding te maken.

Langzaam leerde ik hoe ik kon navigeren tijdens manifesteren en ontstond er iets unieks. Ik leerde over de drempel gaan waar ik jaren heb vastgezeten. Nu in plaats van opgeven zag ik langzaam doelen manifesteren en ik kan je vertellen dat dit de eerste keer was dat ik hier was.

 

Ik was enthousiast en besloot om het proces te herhalen. Dat heeft me geholpen om grotere doelen te manifesteren in mijn leven. Zo heb ik veel materialistische doelen gemanifesteerd zoals meubels, vakanties en een nieuwe auto. Maar ik heb me de afgelopen jaren ook gericht op het manifesteren van geluk, liefde en voldoening. Mezelf dieper in verbinding gebracht met mezelf en daarmee mezelf op een andere manier leren kennen.

 

Voor het eerst in alle jaren dat ik hier op aarde ben voel ik dat ik mijn Authentieke Zelf ben. Ik heb niet het gevoel dat ik me aanpas voor anderen en dit omdat ik besloot om niet extern te zoeken. Wat is het dat jij fout doet in vergelijking met mij? Om te beginnen doe je helemaal niets fout. Het ligt namelijk niet aan jou. Je doet wat je is geleerd, maar het werkt niet. Dat is omdat de oude manier van doen niet meer werkt voor de nieuwe manier van zijn.

 

De volgende stap die ik heb genomen en die voor jou ook gaat werken is om te stoppen met zoeken naar antwoorden. Je hebt er geen nodig. Je weet al wat er nodig is om je doelen te manifesteren en het heeft te maken met stappen-nemen. Er is geen andere mogelijkheid om je doelen te manifesteren dan door de stappen te nemen die erbij komen kijken. Ik heb er een video over opgenomen die je hier kunt bekijken.

 

Weet dat waar je denkt dat je iets fout doet er juist informatie mist. Informatie die je al binnenin jezelf hebt. Nu mag je dat voren halen. Weet ook dat wanneer je denkt dat je informatie mist het niet verstandig is, om te denken dat je weet wát er mist. Ga eerst die verbinding aan met jezelf om echt te kunnen zien wat er mist. Dan kun je schakelen.

 

Alles bij elkaar ga je in zien (zeker als je gaat bewegen) dat er niets was wat je miste, maar dat je alles al in je had. Wil je leren hoe je dit stukje je eigen maakt en leert hoe je de informatie in jezelf omhoog krijgt? Lees hier meer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
.