· 

Spirituele hulpstukken gebruiken tijdens de reis

Wat zijn Spirituele hulpstukken? Spirituele hulpstukken zijn tastbare dingen/mensen/omgevingen die je gebruikt om de energie te vertalen die om je heen aanwezig is. Aan het begin van je Spirituele Reis heb je geen idee wat waarheid is. Je zult vaak anderen om ondersteuning vragen en om bevestiging.

 

Ikzelf deed hetzelfde aan het begin, maar ik kwam op een punt terecht in mijn leven dat ik niet meer de bevestiging buiten mezelf wilde krijgen. Ik wilde zelf leren of ik wel niet zag of hoorde wat ik dacht. Dit was de eerste stap richting het zelf leren verbinding maken. Hoewel dat haar eigen blokkades met zich meebracht merkte ik dat ik niet wist waar ik moest beginnen.

 

De vraag was niet meer "wat voel ik", maar eerder "hoe kom ik daar"? Ik zag een beeld waar ik naartoe wilde werken. Ik zag mezelf op een bepaalde manier leven. Leven vanuit gevoel waarin ik me gesteund voelde en vrij (waar ik nu ben!).

 

Hier is dat punt waar de meeste vrouwen aan zichzelf beginnen te twijfelen. Dit is dat punt waarop de meeste zeggen "ik stop ermee", omdat ze niet de hulp, ondersteuning of bevestiging krijgen vanuit hun omgeving. Je verwacht teveel van anderen. Anderen kunnen niet iets in jou bevestigen wat jij niet gelooft.

 

Zo kan een GURU tegen jou zeggen dat je wildste dromen uit gaan komen, maar als jij er niet in gelooft zul je niet de stappen nemen die daarbij komen kijken. Aan het begin van mijn Spirituele groei liet ik me energie lezen, kaarten lezen of ik was in gesprek met anderen die mij ook maar een glimp konden laten zien van een toekomst waar ik in wilde zitten. 

 

Nu weet ik dat ik anderen niet nodig heb om iets in mijn leven te manifesteren. Ik kan dit zelf. Maar, aan het begin is het wél fijn om vertalers om je heen te hebben. Degene die je helpen filteren de informatie die doorkomt. 

Laten we dieper in gaan op Spirituele hulpstukken en met name steentjes. Ik ga je vertellen hoe het mij is verteld vanuit mijn Lichtteam.

 

  • Mijn Lichtteam bestaat uit een groep van Hogerwezens die dagelijks om mij heen zijn. Mijn einddoel van elke dag is om verbinding te maken met deze groep. Hoewel de groep altijd veranderd, hangt er vanaf welk onderwerp ik hulp in nodig heb, blijft er eentje altijd. Dat is een hele grote lichtblauw Lichtwezen. Iedereen ziet hem/haar, maar kan niet duidelijk krijgen wat de taak is. Ik ook niet.

De allereerste steen die ik kocht was een Rozenkwarts. Een rozenkwarts staat voor eeuwig liefde. Ze vult aan waar je liefde mist en ze is perfect voor degene die aan zichzelf twijfelt (dat was ik dus). De rozenkwarts vulde mijn hart aan, want in die periode voelde ik me dagelijks intens verdrietig. Ikzelf ben gek op ruwe steentjes! Ze laten me zien dat iedereen ruwe kantjes heeft. We gaan door het leven met ruwe kantjes.

 

Niemand is glad en doet alles perfect. Dat zouden we willen geloven, maar nee. Vervolgens koop ik nog andere steentjes, zoals een bergkristal en een amethyst. Deze hielpen me tijdens mijn Spirituele groei om verbinding te maken met het Universum. Niet alleen verbinding, maar ook over de angst die ik voelde om überhaupt verbinding te maken!

 

Mijn allermooiste is een kaarshouder van rozenkwarts. Daarna ben ik gevallen voor Himalaya en witte Zeezout kaarshouders. Hierin doe ik dagelijks kaarsjes als ik aan het werk ga. Op mijn bureau staat ook een amethist die me eraan herinnert dat niet alles vanuit het hoofd komt. 

 

Steentjes zijn prachtige aanvullingen op de plekken waar je informatie mist en ze kunnen net het duwtje geven die je nodig had. Net op het moment dat je denkt dat je het niet gaat redden helpt bv de Honingcalciet om door te zetten. Ze helpt je om vertrouwen te hebben in jezelf en niet aan jezelf te twijfelen.

 

Steentjes versieren mijn huis en als je bij mij op bezoek komt dan zie je ze overal liggen. In de nabije toekomst schrijf ik een blog over de Orakelkaarten. Deze hebben mijn leven volledig veranderd en in die blog ga ik je vertellen waarom.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
.